Yeniboğaziçi , Lefke, Geçitkale ve Mehmetçik Cittaslow belediyeleri ile Yeryüzü Tohumları İnsiyatifi'nin birlikte düzenlediği “Tohum Takas Şenliği” yoğun katılımlı bir etkinlikle 27 Nisan’da Lefkoşa Bandabuliya'da gerçekleşti. Etkinlikte Grup Baria'nın kısa bir müzik dinletisi, Tohum Takas Şenliği için ülkemize konuk olan Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı, GDO'ya Hayır Platformu Sözcüsü Arca Atay'ın sohbet toplantısı ve halkımızla tohum takası gerçekleştirildi...

Etkinlikte Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar bir konuşma yaparken, çocuk Belediye Başkanımız Sevilay Öztemiz de tohum takas şenliğine katılarak tohumun önemini bölge çocuklarımıza anlatmak üzere bilgiler aldı.