2. Uluslararası Akdeniz Gastronomi Festivali kapsamında Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinde düzenlendi

2. Uluslararası Akdeniz Gastronomi Festivali kapsamında Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinde düzenlenen panele katılan birbirinden değerli slowfood lideri bu konudaki deneyimlerini paylaşarak, bu akımın ne kadar önemli olduğunu hatırlattılar. KKTC'nin ilk Cittaslow Başkenti Yeniboğaziçi Belediyesi ve bünyesinde kurulan Kıbrıs'ın İlk Slowfood Birliği olan Slowfood Salamis birliği olarak bu paneldeki yerimizi aldık. Panelde Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar da bir konuşma yaparak, gelen konuklara plaket takdiminde bulundu.

Bu güzel organizasyon için DAÜ Turizm Fakültesi ve Komi Kebir Slowfood Birliğine teşekkür ederiz.