KKTC'den 5 Belediye Başkanı İtalya'da Cittaslow Genel Kurulu'na katıldı

Kuzey Kıbrıs’ta Cittaslow ünvanı taşıyan belediyelerin başkanları, İtalya’daki Cittaslow genel kuruluna katıldı. Cittaslow hareketinin 20’nci yılının kutlandığı bu yıl, İtalya’nın Orvieto şehrindeki toplantıda, Tatlısu Belediyesi’ne de üyelik belgesi takdim edildi. Böylece KKTC’deki Cittaslow unvanlı belediyelerin sayısı resmen 5’e yükseldi.

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş ve Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan’la birlikte Kuzey Kıbrıs Cittaslow Ağı Teknik Koordinatörü Hasan Karlıtaş, uluslararası organizasyonun bugün tamamlanan genel kurulunda Kuzey Kıbrıs’ı temsil etti.

Uluslararası Cittaslow Birliği’nin koordinasyon toplantısı 8- 10 Kasım’da KKTC’de yapılacak.