YENİBOĞAZİÇİ BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI BÜYÜTMEYE VE GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Yeniboğaziçi Belediyesi hızla büyüyen beldemize daha iyi, daha çağdaş, daha kaliteli hizmet verebilme adına araç parkını büyütmeye ve güçlendirmeye devam ediyor.
Daha temiz bir çevre, daha sağlıklı bir kent yaratma adına Belediyemizin Temizlik Birimine yeni bir çöp kamyonu daha alındı. Belediye Başkanımız Mustafa Zurnacılar göreve geldikten sonra 11’inci iş aracını Belediyemize kazandırdıklarını ancak buna rağmen 11 yıldır yapılmayan nüfus sayımı nedeniyle hızla büyüyen, gelişen ve nüfusu artan Beldemizde istenilen düzeyde hizmet vermekte zorlandıklarını belirtti.
Beldenin kayıtlı nüfusuna ek olarak hareketli ve turizm nüfusunu da düşündüğümüz zaman 20.000’e ulaşan bir nüfusa hizmet verdiğimizi, ancak sadece 6.700 kişi üzerinden devlet katkısı alındığını bu nedenle bütçemizin de 6.700 kişi üzerinden belirlendiğini söyledi.
Başkan Zurnacılar belde sınırlarımız içerisinde ikamet eden tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak ikameti Yeniboğaziçi’nde olmayıp, Yeniboğaziçi belde sınırları içerisinde ikamet eden vatandaşlarımızın ikametlerini Yeniboğaziçi’ne almalarını istedi.
Tek amaçlarının halka en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek olduğunu dile getiren Başkan Zurnacılar bu dönemde yaşanan olumsuzluklara rağmen tüm şartları zorlayarak halkımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ettiklerini ve edeceklerini belirterek sözlerini noktaladı.